Vill du ångra ditt köp?

HALLBÄCKS strävar efter nöjda kunder och erbjuder därför 14 dagars ångerrätt. Om du av någon anledning vill ångra ditt köp kontaktar du vår kundtjänst snarast möjligt. När vi mottagit ditt mail kontaktar vi dig så att du kan returnera varan till oss.

Bild

Vidare information om ångerrätt

Ångerrätt
Du har rätt att häva ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit din vara. Du behöver inte berätta varför men vi uppskattar om du anger anledning. Vill du ångra ditt köp ska du omgående skicka e-mail till info@hallbacks.se där det tydligt framgår att du ångrat dig. Skriv ditt namn, adress, telefonnummer och din e-postadress samt gärna ditt ordernummer. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. Hallbäcks förbehåller sig rätten att göra avdrag för produkter som returneras i bruten förpackning samt varor som inte längre kan anses vara i nyskick.

Ånger av ingånget avtal

Vill du ångra ett avtal som tecknats via hallbacks.se kan du fylla i den ångerblankett som finns på Konsumentverkets hemsida och skicka in till info@hallbacks.se. Blanketten finner du här Ångerblankett

Vad händer när du ångrat dig?
Om du väljer att ångra ditt köp kommer vi återbetala dina pengar för varan (kostnader för frakt och eventuella tillval på din leverans återbetalas ej). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar efter det att vi mottagit försändelsen. Vi betalar tillbaka pengarna på samma sätt som du gjort din betalning. Återbetalning i sig har ingen kostnad för dig som kund. Du ska återsända varan till oss utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att häva köpet. Tänk på att vara samt emballage måste hanteras varsamt för att kunna returneras och får inte skadas. Du är ansvarig endast för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion. Returfrakten bekostas av dig som kund om inte annat avtalas med oss.

Undantag från ångerrätt

  • En förseglad ljud- eller bildupptagning eller ett förseglat datorprogram och förseglingen har brutits.
  • Varor som snabbt kan försämras eller görs obrukbara vid användning exempelvis livsmedel och hygienartiklar.
  • Specialartiklar som specialtillverkats eller modifierats efter kundens anvisningar.
  • Varor vars värde understiger 400kr