Kundsupport:
042-20 88 50
E-post:

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Kundvagn

0 kr
Kontakta oss Besök oss

"The history of Hallbäcks"

1926 grundades det anrika familjeföretaget HALLBÄCKS, då Uno Hallbäck började sälja symaskiner i Helsingborg. Sortimentet utvidgades genom årens lopp till till att omfatta cyklar, mopeder, armaturer, radio, tv, spisar och kylskåp. HALLBÄCKS har levererat tusentals tv-apparater, tvättmaskiner, högtalare och dammsugare till nöjda kunder i Helsingborg och även övriga Skåne och sedan 2002 till hela landet till många kunders stora glädje!

Uno Hallbäck

uno_hallback1.JPG

HALLBÄCKS förr i tiden

Ovan: Uno Hallbäck som grundade HALLBÄCKS 1926.

Till höger: När HALLBÄCKS låg på Södergatan för länge sedan...

nar_hallbacks_lag_pa_sodergatan_97.jpg

1990 flyttade HALLBÄCKS från Södergatan 97 till Planteringsvägen 11. I större ändamålsenliga lokaler med bra parkeringsmöjligheter kunde vi erbjuda ännu fler vitvaror och hemelektronik till alla våra kunder.

2002 tog HALLBÄCKS steget ut på internet då man lanserade sin e-butik - www.hallbacks.se där vi nu säljer våra selektiva varor över hela landet och även till Själland i Danmark. Det är självklart samma priser på vår hemsida som i vår fysiska butik. HALLBÄCKS erbjuder det mesta och bästa till konkurrenskraftiga priser med fortsatt hög servicenivå!

HALLBÄCKS hittar man självklart en hel del modeller som finns i andra butiker men framför allt har vi även ett stort antal varor som ni sällan hittar i någon annan butik, varor vi är riktigt stolta att kunna erbjuda med en prisbild som får kunderna att jubla och våra konkurrenter att gråta!

Nu ägs och drivs varumärket HALLBÄCKS av DigitalCenter i Landskrona AB och butiken finns sedan maj 2019 på Borgmästargatan 1 i Landskrona.

2020 fyller HALLBÄCKS 93 år!

Välkomna till HALLBÄCKS, vi hjälper Dig hela vägen, hälsar TEAM HALLBÄCKS!

HALLBÄCKS Borgmästargatan 1 Landskrona där vi finns nu!

HALLBÄCKS när vi låg på Planteringsvägen 11 Helsingborg

hallbacks.jpg