Kundsupport:
042-20 88 50
E-post:

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Kundvagn

0 kr
Kontakta oss Besök oss Vitvaror från Miele

HALLBÄCKS historia

1926 grundades det anrika familjeföretaget HALLBÄCKS, då Uno Hallbäck började sälja symaskiner i Helsingborg. Sortimentet utvidgades genom årens lopp till till att omfatta cyklar, mopeder, armaturer, radio, tv, spisar och kylskåp. HALLBÄCKS har levererat tusentals tv-apparater, tvättmaskiner, högtalare och dammsugare till nöjda kunder i Helsingborg och även övriga Skåne och sedan 2002 till hela landet till många kunders stora glädje!

uno_hallback1.jpg

HALLBÄCKS förr i tiden

Ovan: Uno Hallbäck som grundade HALLBÄCKS 1926.

Till höger: När HALLBÄCKS låg på Södergatan för länge sedan...

nar_hallbacks_lag_pa_sodergatan_97.jpg

1963 tog Unos söner Lars-Uno och Carl-Erik över företaget och flyttade 1990 från Södergatan 97 till Planteringsvägen 11. I större ändamålsenliga lokaler med fantastiska parkeringsmöjligheter kunde vi erbjuda ännu fler vitvaror och hemelektronik till alla våra kunder. 1994 slutade Carl-Erik och Mikael och Jens Hallbäck tog över Carl-Eriks del, tills 2012 då Lars-Uno och Tom tog över HALLBÄCKS helt.

HALLBÄCKS har tidigare varit medlemmar i A-Handlarna, Audio Video, Serv-Line & Elon. HALLBÄCKS är nu medlemmar i Euronics, Sveriges dominerande fackhandlarkedja för fria fackhandlare, där HALLBÄCKS nu kan erbjuda det mesta och bästa till konkurrenskraftiga priser med fortsatt hög servicenivå. HALLBÄCKS var tidigare även delägare i Bang & Olufsen på Drottninggatan i Helsingborg.

2002 tog HALLBÄCKS steget ut på internet då man lanserade sin e-butik - www.hallbacks.se där vi nu säljer våra selektiva varor över hela landet och även till Själland i Danmark. Det är samma priser på vår hemsida som i vår butik i Helsingborg.

HALLBÄCKS är inte som alla andra butiker. HALLBÄCKS har skräddarsytt sortimentet som ska erbjudas våra kunder.

Ni hittar självklart en hel del modeller som finns i andra butiker men framför allt har vi även ett stort antal varor som ni sällan hittar i någon annan butik, varor vi är riktigt stolta att kunna erbjuda med en prisbild som får kunderna att jubla och våra konkurrenter att gråta!

Hos HALLBÄCKS hittar Ni endast varor från välkända fabrikat. Kvalitet lönar sig i längden! Vi erbjuder även 3-års garanti på både vitvaror och hemelektronik i samband med Santander Consumer Bank.

Besök gärna HALLBÄCKS Facebooksida www.facebook.com/hallbacks

Idag ägs och drivs HALLBÄCKS av VD Lars-Uno Hallbäck och Tom Hallbäck.

2017 fyller HALLBÄCKS 91 år!

Välkomna till HALLBÄCKS, vi hjälper Dig hela vägen, hälsar Lars-Uno, Tom, Ann, Anders, Magnus & Pontus!

hallbacks.jpg