Kundsupport:
042-20 88 50
E-post:

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Kundvagn

0 kr
Kontakta oss Besök oss

Kopplat & klart! Vi hjälper dig hela vägen!

Bor du i eller runt Helsingborg kan HALLBÄCKS erbjuda hemkörning, installation samt bortforsling av dina gamla varor! Eller behöver du ett nytt tv/internetabonnemang? Vi sammarbetar med Canal Digital, Viasat, Boxer & ComHem.

Kontakta HALLBÄCKS för mer information om hur vi kan hjälpa dig med installationer.

Vi hjälper dig hela vägen med allt från valet av din ljud & bild-utrustning till uppsättning och installation. Tecknande av digital tv abonnemang. Service & underhåll av din parabol, digitalbox inom en radie av 8 mil i från butiken.

Önskar du hemkörning, installation samt bortforsling av vitvaror så ordnar vi detta också! Kontakta butiken för prisuppgift.

Bor Du i Helsingborg kan vi ofta ordna hemkörning och installation samma dag!

Önskar Ni hjälp med mer avancerade arbeten som VVS, el eller snickerijobb så kan vi även hjälpa till med detta!

VI GER DIG GODA RÅD INFÖR KÖPET
Trots alla jämförelsesajter om hemelektronik på internet kan det vara svårt att välja rätt produkt. Vänd dig till oss på Hallbäcks för experthjälp. Vår butik drivs av eldsjälar som ivrigt testar alla nyheter. Vi ger dig en professionell rekommendation som passar just dina behov.

VI KÖR HEM DINA PRODUKTER
Vi hjälper dig att transportera hem dina nya produkter. Vi kör hem dem till dig, packar upp och tar med oss tomt emballage. Om du vill kan vi även ta hand om dina gamla hemelektronikprodukter för återvinning.

VI HJÄLPER DIG MED INSTALLATIONEN
Vi hjälper dig att montera, installera och koppla ihop dina nya produkter med dina gamla på ett optimalt sätt. Vi utbildar dig i hur dina nya produkter fungerar och ger dig gärna råd om ytterligare förbättringar av ditt digitala hem.

VI GER DIG SUPPORT
Behöver du support för att komma igång med din nya produkt? Hos oss får du hjälp med allt från att flytta värdefulla bilder från din gamla telefon till felsökning, servicehantering, reparation och eventuell reklamation av produkter.

RUT-avdraget utökas: Upp till halva priset med RUT-avdrag
* Gäller inom en radie av 8 mil i från butiken (Helsingborg)

Nu kan du utnyttja RUT-avdraget även när det gäller datorer, telefoner och kringutrustning. Det gäller även enklare rådgivning i samband med igångsättning och drift samt installation av mjukvara. Avdraget gäller för arbete som utförs i ditt hem och du kan få avdrag för upp mot 50 procent av arbetskostnaden. Maxtaket per år ligger på 25 000 kronor. För fullständiga regler, besök www.skatteverket.se


Kontakta oss idag för att få hjälp direkt!